Suria KLCC ada food court?

food court di KLCC
food court di KLCC

food court di KLCC
food court di KLCC
Jangan terkejut kalau aku cakap dalam Suria KLCC ni ada food court. Korang boleh cari food court ni di tingkat 2 Suria KLCC. Yang menariknya semua gerai makanan di food court ni adalah dari gerai-gerai famous macam mee tarik, 4 finger, pizza, old town white coffee dan sebagainya... korang nak cari gerai makcik-makcik menang takde la dekat siniπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..

Boleh la korang nak cari makan dalam Suria KLCC ni kalau malas nak cari makan kat luar. KL kan Jammed...tapi korang kena hadap la harga di sini agak mahal la sikit....

ni mee tarik dengan harga semangkuk RM16.80
ni mee tarik dengan harga semangkuk RM16.80

ni nasi putih daging goreng kunyit dengan harga RM16
ni nasi putih daging goreng kunyit dengan harga RM16
Masa aku datang ni, time makan tengahari...ramai betul orang sampai nak cari tempat duduk kosong pun agak mencabar jugak la....
antara gerai makanan yang lain di sini
antara gerai makanan yang lain di sini

Warung Prima Kunyit ni yang aku beli nasi daging kunyit tu
Warung Prima Kunyit ni yang aku beli nasi daging kunyit tu
Kalau cari food court ni, korang cari je di aras 2 Suria KLCC ni....pasti korang akan jumpa la...Lepas makan boleh sambung shopping dalam mall Suria KLCC niπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

GPS koordinat KLCC: 3°09'24.8"N 101°42'43.3"E atau 3.156901, 101.712017

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...