Minum kopi di Brown Sugar Eatery, Bayan Lepas, Pulau Pinang

Brown Sugar Eatery
Brown Sugar Eatery

Brown Sugar Eatery
Brown Sugar Eatery
Peminat-peminat kopi, terutamanya perempuan yang suka sangat kopi hipster ni, kalau ada di area Bayan Lepas, boleh cari di Jalan Sultan Azlan Shah, 11900 Bayan Lepas, Pulau Pinang. Cafe ni sempoi jer...betul-betul tepi jalan...Cafe pun takde la besar sangat, tapi sudah cukup memanggil-manggil peminat-peminat kopi untuk datang ke sini....

Ada pelbagai jenis kopi di Cafe Brown Sugar Eatery. Antaranya korang boleh tengok senarai menu kopi tu seperti gambar di bawah ni...

Senarai menu kopi di Cafe Brown Sugar Eatery
Senarai menu kopi di Cafe Brown Sugar Eatery
Aku try Signature coffee diorang..ada 2-3 jenis jugak la signature coffee. Tapi pilih untuk minum cremo latte.
cremo latte
cremo latte
Fuh! memang padu la kopi ni....Korang pun kalau lalu di sini, singgah-singgah la ke Cafe Brown Sugar Eatery.

Nak mudah, guna jer GPS koordinat dan google map seperti di bawah.

GPS koordinat:5°18'02.0"N 100°16'22.5"E atau 5.300562, 100.272902

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...