berehat sekejap di Kenangan Coffee, Suria KLCC

Kenangan Coffee, Suria KLCC
Kenangan Coffee, Suria KLCC
Puas pusing-pusing dalam Suria KLCC ni, boleh la nak berehat sekejap di Kenangan Coffee. Lepak-lepak sekejap selepas penat berjalan shopping di Suria KLCC ni...Kalau korang dari stesen train, pasti korang akau jumpa Kenangan Coffee ni dulu bila nak masuk Suria KLCC dari laluan pintu stesen train...
ni laluan untuk ke stesen train KLCC
ni laluan untuk ke stesen train KLCC
Di Kenangan Coffee ni try minum air milo dinasour kaw dan air kenangan lattte......Kalau nak makan yang ringan-ringan sikit, di sini ada red velvet cake, banana chocolate chip muffin dan dua tiga jenis lagi la....
milo dinasour kaw dan air kenangan lattte
milo dinasour kaw dan air kenangan lattte

makanan yang santai-santai kalau nak makan
makanan yang santai-santai kalau nak makan
Kenangan Coffee ni berada di Lot C70 No.241, Kuala Lumpur City Centre (KLCC). Cari je KLCC, lepas tu korang explore jer...agak-agak tak jumpa cari jer kopi kedai lainπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

GPS koordinat: 3.1577672813643543, 101.71216699970559




 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...