Kedai bunga famous Lee Wah Florist Sdn Bhd, Kuala Lumpur

Lee Wah Florist Sdn Bhd
Lee Wah Florist Sdn Bhd

Lee Wah Florist Sdn Bhd
Lee Wah Florist Sdn Bhd
Lee Wah Florist Sdn Bhd ni terletak di no 129, Jalan Tun H S Lee, City Centre, 50000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Mengikut orang KL, ni la tempat yang famous bagi peminat-peminat bunga terutamanya orang perempuan ler.... kalau laki mungkin Mat Bunga la kot😁😁😁...Ada bunga hidup dan ada juga bunga plastik...ikut citarasa korang nak yang mana satu...ada banyak pilihan di kedai bunga ni....
ramai gak orang yang nak shopping bunga (99.999% pompuan ler)
ramai gak orang yang nak shopping bunga (99.999% pompuan ler)πŸ˜…πŸ˜…
Aku bagi bini aku la masuk..aku tunggu kat luar je...takde jiwa aku nak pi ushar-ushar bunga dalam tu..baik aku ushar 'bunga' kat luar kedai😎😎😎...Tapi aku masuk la sekejap nak ambil gambar kat bawah ni semata-mata nak tunjuk kat korang...
bunga yang cantik-cantik (nama bunga taktau)
bunga yang cantik-cantik (nama bunga taktau)πŸ˜…πŸ˜…

bunga hidup ni...
bunga hidup ni...

dan bunga lagi.....
dan bunga lagi.....

yang ni sekali dengan pasu korang dapat
yang ni sekali dengan pasu korang dapatπŸ˜‚πŸ˜‚
Kepada peminat bunga boleh la ye datanf ke kedai bunga Lee Wah Florist ni... Aku nak cerita panjang-panjang pun, aku jahil bab bunga niπŸ˜†πŸ˜†...Dekat je kedai bunga ni dari Pasar Seni...aku turun LRT Pasar Seni, jalan kaki ke nak ke sini...

Disertakan juga untuk korang GPS koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 3°08'41.2"N 101°41'47.4"E atau 3.144767, 101.696512

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...