Restoran Nelayan Kitchen, Persint 8, Putrajaya

Restoran Nelayan Kitchen
Restoran Nelayan Kitchen

Restoran Nelayan Kitchen
Restoran Nelayan Kitchen
Restoran Nelayan ni terletak/beralamat di C1-G-5, Kompleks Perniagaan 8C1 (Ayer@8), Jalan P8G1, Presint 8, Putrajaya. Di Restoran Nelayan Kitchen ni menyediakan menu dalam dua bentuk pilihan iaitu sama ada secara menu set ataupun secara ala carte.

Antara menu set adalah set menu NK's Premium, Patin tempoyah temerloh, Kari Kepala Ikan Bentong, Tomyam, Chinese Muslim, Ikan Merah, Moghul Briyani Talam, dan Royal Couple. Dalam setiap set tersebut ada menu-menu menarik yang disediakan.

Manakala bagi menu ala carte pun, antara menu yang ada adalah Patin Tempoyak Sungai Pahang, Kari Kepala Ikan, Tomyam & sup, masakan panas, claypot beriani, nasi lemak, nasi bunga telang, goreng-goreng, western serta dessert dan minuman...

Berikut adalah disertakan senarai set menu dan ala carte.......

set menu meal
set menu meal

menu set, set makanan menarik setiap set
menu set, set makanan menarik setiap set

menu set, set makanan menarik setiap set
menu set, set makanan menarik setiap set

menu set, set makanan menarik setiap set
menu set, set makanan menarik setiap set

list set menu restoran Nelayan Kitchen
list set menu restoran Nelayan Kitchen
Harga pun boleh tahan jugak la menu set ni..😁😁😁....taknak set, boleh lari ke menu ala carte seprti di bawah.
ala carte menu
ala carte menu

ala carte menu
ala carte menu

ala carte menu
ala carte menu

ala carte menu
ala carte menu

ala carte menu
ala carte menu

ala carte menu
ala carte menu

list tajuk ala carte menu
list tajuk ala carte menu
Daripada menu-menu di atas tu, aku order siakap tiga rasa, Patin tempoyak, taugeh ikan masin, nasi putih ssatu mangkuk, air kosong satu jug.....
taugeh ikan masin
taugeh ikan masin

siakap tiga rasa
siakap tiga rasa

semangkuk nasi putih
semangkuk nasi putih

patin tempoyak
patin tempoyak
Dari segi kesedapan, mengikut menu yang aku order tu, ternyata ianya memang sedap dan padu....Sangat recommeded untuk korang nak datang dan makan sendiri di Restoran Nelayan Kitchen. Di sertakan di sini koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 2.9247109016576296, 101.6813628705975

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...