Gerai Dapur Walid, Medan Selera Batu 4 1/2 Jalan Tampin, Senawang, Seremban

Gerai Dapur Walid
Gerai Dapur Walid

Gerai Dapur Walid
Gerai Dapur Walid

Medan Selera Batu 4 1/2 Jalan Tampin, Senawang
 Medan Selera Batu 4 1/2 Jalan Tampin, Senawang
Gerai Dapur Walid ni terletak di Medan Selera Batu 4 1/2 Jalan Tampin, Senawang, 70450 Seremban, Negeri Sembilan. Gerai ni tak sengaja aku jumpa. Memang tengah cari gerai or warung untuk makan malam aku, dah ternampak Dapur Walid ni, terus belok masuk laaaa.. perut pun tengah lapar ni😁😁..

Sambil tengok-tengok buku menu Dapur Walid ni, menarik juga menu-menu diorang. Menu western pun ada...tapi aku nak makan nasi, jadi order yang goreng-goreng je la....Menu Dapur Walid ni korang boleh tengok gambar-gambar kat bawah ni..

menu 1 Dapur Walid
menu 1 Dapur Walid

menu 2 Dapur Walid
menu 2 Dapur Walid

menu 3 Dapur Walid
menu 3 Dapur Walid

menu 4 Dapur Walid
menu 4 Dapur Walid

menu 5 Dapur Walid
menu 5 Dapur Walid
Boleh tahan gak menu-menu diorang kan? Korang boleh la try....menu aku just nasi goreng daging dan nasi goreng cili api jer...
nasi goreng daging
nasi goreng daging

nasi goreng cili api
nasi goreng cili api
Kepada korang yang nak try makan di Dapur Walid ni, boleh cari di Medan Selera Batu 4 1/2 Jalan Tampin. Aku sertakan juga di sini GPS koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 2°40'45.5"N 101°58'42.4"E atau 2.679316, 101.978450

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...