Restoran Mamak Az Almaju, Senawang, Negeri Sembilan

 

restoran Az Almaju
restoran Az Almaju
Restoran AZ Almaju ni terletak di Senawang, Negeri Sembilan. Ni restoran mamak ek...difahamkan diorang buka 24 jam dan yang best tu diorang claim di sini adalah restoran original nasi kandar...Tapi aku tak boleh nak comment la pasal nasi kansar ni sebab aku tak makan nasi kandar tu..aku datang just nak makan roti canai jer...

Tapi nampak macam menarik dan sedap je aku tengok nasi kandar tu😋😋😋😋....

lauk nasi kandar
lauk nasi kandar
Eeeemmmmm dapnyer....😂😂😂😂...
kuih masalodeh besar betul..makan satu dah kenyang
kuih masalodeh besar betul..makan satu dah kenyang

roti canai banjir
roti canai banjir
Jadi Peminat mamak yang ada area Senawang, Seremban ni boleh la datang dan cuba makan ni restoran Az Almaju.. GPS koordinat dan google map adalah seperti berikut.

GPS koordinat: 2°40'29.8"N 101°59'36.6"E atau 2.674952, 101.993502


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...