Makan Malam di Warong Che Senah, kampung baru, Kuala Lumpur

Warong Che Senah, kampung baru
Warong Che Senah, kampung baru

Warong Che Senah, kampung baru
Warong Che Senah, kampung baru
Warong Che Senah di Kampung Baru Kuala Lumpur sentiasa menjadi tumpuan orang ramai...sentiasa penuh dengan orang..Aku pun first time datang sini..itu pun hasil dari aku mengoggle๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Dalam ni sebenarnya ada banyak gerai makanan rupanya...semuanya lain-lain tokey...nak kata macam food court pun ada jugak...cumanya kedai makan utama adalah Warong Che Senah la...Kalau korang sampai je sini dan duduk di meja yang kosong, korang akan diberi dengan pelbagai menu yang semuanya dari lain-lain tokey kedai....banyak gila menu yang nak kena study๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…...

tempat parking berbayar RM5 per entry
tempat parking berbayar RM5 per entry
Satu masalah kalau nak ke Kampung Baru ni, of coz la masalah parking...peritnya nak cari parking hanya driver yang tahu๐Ÿ˜…...Walaubagaimanapun ada disediakan tempat parking berbayar per entry RM5...Parking agak luas jugak laa...Warong Che Senah ni juga ada sediakan tempat parking, tapi masih kena bayar juga per entry RM5....Cuma yang best Warong Che Senah ni, dapat tengok view KLCC sambil makan....
Menu Warong Che Senah
Menu Warong Che Senah
Di Warong Che Senah ni aku just makan nasi goreng USA dan air bandung soda, manakala bagi gerai yang lain aku try makan indomie serta spaghetti carbonara....
spaghetti carbonara
spaghetti carbonara

indomie
indomie

air bandung soda
air bandung soda

nasi goreng USA
nasi goreng USA
Sekiranya korang nak datang makan di sini, boleh la cari di Kampung Baru..alamat Warong Che Senah ni adalah no 53, Jalan Raja Mahadi, Kampung Baru, 50300 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur...Aku sertakan juga di sini GPS koordinat dan google map lokasinya.

GPS koordinat: 3.160508040851368, 101.70276943699393

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...