Restoran Doll Tomyam, Seremban

 

Restoran Doll Tomyam
Restoran Doll Tomyam

Restoran Doll Tomyam
Restoran Doll Tomyam
Restoran Doll Tomyam ni terletak di Taman Bukit Emas, 70450 Seremban, Negeri Sembilan. Masakan di Doll Tomyam ni berkonsepkan ala thai. Aku tengok macam ramai je orang datang makan di Doll Tomyam ni, jadi aku pun nak gak la menyibuk nak makan malam di sini๐Ÿ˜…...

Restoran agak luas jugak...tapi kalau dah ramai orang, korang tetap kena tunggu gak la meja kosong๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..Ada banyak menu yang berkonsepkan ala thai. Antara menu-menu yang ada di sini adalah seperti dalam list menu berikut,

menu Doll Tomyam
menu Doll Tomyam

menu Doll Tomyam set (maaf gambar blur sikit)
menu Doll Tomyam set (maaf gambar blur sikit)
Sebagai menu makan malam aku, aku just order tomyam udang, bihun tomyam dan juga nasi goreng paprik daging beserta sambal belacan.
nasi goreng paprik daging
nasi goreng paprik daging

telur dadar dan sambal belacan
telur dadar dan sambal belacan

bihun tomyam udang
bihun tomyam udang

tomyam udang
tomyam udang

ni minuman yang aku order...
ni minuman yang aku order...
Kepada yang nak datang ke Doll Tomyam ni, boleh la datang ke sini yang beralamat di Taman Bukit Emas, 70450 Seremban, Negeri Sembilan. GPS koordinat dan google map adalah seperti berikut.

GPS koordinat: 2°41'27.0"N 101°58'13.3"E atau 2.690840, 101.970353


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...