Gerai makan Yok D' Corner Stall, depan Stesen minyak petronas, Batu Ferringhi, Pulau Pinang

Yok D' Corner Stall - depan stesen minyak petronas Batu Ferringhi
Yok D' Corner Stall - depan stesen minyak petronas Batu Ferringhi

Yok D' Corner Stall
Yok D' Corner Stall
Ni memang port makan untuk orang-orang yang check in hotel di area Batu Ferringhi ni...Al maklum la nak makan di hotel, mahal sangat...orang have-have jer yang boleh makan di hotel....Jadi, kalau nak makan malam, Gerai depan stesen minyak petronas ni yang antara tumpuan orang ramai untuk makan malam...Kalau korang check in hotel The Golden Sand, lagi la senang...jalan kaki jer sebab memang bertentangan dengan hotel ni....
menu makanan di Yok D'Corner Stall
menu makanan di Yok D'Corner Stall
Menu di gerai ni, macam kat dalam gambar kat atas ni..so korang tengok menu tu, order je apa yang tertulis dalam tu...macam aku, aku order nasi goreng special, nasi goreng kampung, char koay teow, megi goreng dan koay teow goreng......
char koay teow
char koay teow

megi goreng
megi goreng

nasi goreng kampung
nasi goreng kampung

koay teow goreng
koay teow goreng

nasi goreng special
nasi goreng special
Begitu la makan malam aku...makan selesai lah makan malam aku untuk hari tu😁😁😁😁...Kepada yang nak tahu kat mana gerai ni...cari jer stesen petronas Batu Ferringhi atau korang boleh guna GPS koordinat dan google map seperti di bawah.

GPS koordinat: 5°28'33.4"N 100°15'06.2"E atau 5.475953, 100.251722

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...