Makan Shawarma padu di Restoran Damascus, Bukit Bintang, Kuala Lumpur

Restoran Damascus, Bukit Bintang
 Restoran Damascus, Bukit Bintang

Suasana dalam Restoran Damascus
 Suasana dalam Restoran Damascus
Kalau korang ada di area Bukit Bintang Kuala Lumpur, jangan lupa singgah di Restoran Damascus untuk try makan Shawarma yang padu dan sedap!πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹..... Shawarma di sini memang famous dan laku keras...beratur panjang beb nak dapat makan shawarma punπŸ˜…πŸ˜….. Kalau korang datang Damascus ni, korang akan perasan ada 2 barisan...satu barisan untuk take away dan satu lagi untuk dine-in...so jangan salah barisan😁😁..

Aku asalnya nak take away jer...tapi sebab nak rasa makan nasi kabsa chicken, beratur la juga di barisan dine-in walaupun dah beli shawarma yang take away tu....

sedap beb shawarma ni
sedap beb shawarma ni

ni shawarma yang dah siap bungkus
ni shawarma yang dah siap bungkus

shawarma ada 2 flavor, ayam dan daging
shawarma ada 2 flavor, ayam dan daging
Menu-menu lain yang ada di Damascus selain shawarma antaranya adalah nasi mandi, briyani, grilled, nasi kabsa dan ada lagi lah menunya...antara yang aku sempat snap gambar menu diorang adalah seperti dibawah.
menu Damascus 1
menu Damascus 1

menu Damascus 2
menu Damascus 2

menu Damascus 3
menu Damascus 3

menu Damascus 4
menu Damascus 4
Aku just nak try makan nasi kabsa chicken, so order la menu ni..aku order satu jer...tengok dalam gambar macam banyak..sebab harga pun boleh tahan mahal😚...sekali yang datang pinggan kecil jer..untuk sorang makanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜†.... Hadap je la makan..tapi bila aku nak makan shawarma yang beli take away tadi dalam restoran, sekali kena marah daaaaa......diorang tak bagi makan shawarma yang take away dalam restoran😑😑😑.... 
kabsa chicken
kabsa chicken

mango juice
mango juice
Apa-apa pun shawarma Damascus memang padu. Korang patut try walaupun kena hadap beratur panjang😁... Boleh cari di Jalan Bukit Bintang, Bukit Bintang, Kuala Lumpur. Bagi memudahkan pencarian korang, aku sertakan gps koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 3.1473528761860434, 101.71129734039859

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...