Sheedaz Kitchen, astaka Bandar Perda, Pulau Pinang

 

Sheedaz Kitchen
Sheedaz Kitchen
Aku pusing-pusing dekat bandar perda, Pulau Pinang ni nak cari gerai makan tengahari yang macam rare la sikit...and then, bila aku lalu di sepanjang food court astaka, Bandar Perda ni, ternampak la Sheedaz Kitchen ni....macam menu yang lain macam sikit aku tengok. Sheedaz Kitchen ni ada nasi tomato, nasi hujan panas, aneka nasi goreng, mee jawa dan roti jala.... Jadi apa lagi, singgah la terus, nak rasa makan tengahari nasi tomatoπŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
nasi tomato
nasi tomato

roti jala
roti jala
Selain nasi tomato, aku try gak la roti jala diorang ni...not bad gak la makanan di Sheedaz Kitchen ni. Kepada yang rasa nak makan makanan dalam menu-menu sheedaz Kitchen ni, boleh la cari gerai ni di food court astaka bandar perda, Pulau Pinang. GPS koordinat dan google map seperti dibawah.

GPS koordinat: 5°22'04.5"N 100°25'35.8"E atau 5.367928, 100.426610

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...