Minum petang di Restoran O.T Mohamed di Persada Cattleya, Seremban, Negeri Sembilan

 

Restoran O.T Mohamed
Restoran O.T Mohamed

Restoran O.T Mohamed
Restoran O.T Mohamed
Restoran O.T Mohamed ni restoran mamak. Peminat mamak dimana saja anda berapa pasti akan cari restoran mamak gak kalau nak makan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.... Restoran O.T Mohamed yang aku terjah ni terletak di Jalan Cattleya 1, Persada Cattleya, 70450 Seremban, Negeri Sembilan. Nasi kandar, nasi bryiani wajb ada la kat sini. Dengar cerita nasi bryiani kat sini padu....Tapi aku datang sini just nak minum-minum, makan-makan petang jer...taknak makan nasi bryiani...lagi pun nasi bryiani masa ada datang dah habisss๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
mee goreng mamak, telur mata
mee goreng mamak, telur mata

roti canai
roti canai

murtabak
murtabak

roti bom
roti bom

megi goreng, telur mata
megi goreng, telur mata
Gambar-gambar kata atas tu antara menu yang aku order la...sedap-sedap gak la semua tu...roti canai tu standard mesti adalah kalau kedai mamak..kalau takde tu tak lengkap la, kecuali kedai mamak tu dah famous dengan nasi kandar, mungkin takde roti canai...macam kebanyakkan redai mamak yang famous di Penang๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Ok la geng, kalau korang nak datang sini especially yang berada di area seremban ni, boleh la datang ke restoran OT Mohamed ni. GPS koordinat dan google map seperti di bawh.

GPS koordinat: 2°41'36.2"N 101°58'45.2"E atau 2.693384, 101.979218

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...