Weekend Market, Hin Bus Depot, Jalan Gurdwara, George Town

Weekend Market, Hin Bus Depot
Weekend Market, Hin Bus Depot
Weekend Market Hin Bus Depot ni buka setiap hari Ahad bermula jam 11am hingga jam 5 petang. Kebanyakan jualan di sini adalah barangan kraftangan atau pun barangan cenderahati. Majoriti peniaga di Weekend Market ni adalah bangsa cina dan pengunjung yang datang pun berbangsa cina. Ni dari observe aku sendiri la...hari lain aku tak pasti la macam mana keadaannya...
ada port santai-santai sambil dengan busking
ada port santai-santai sambil dengan busking
Untuk yang nak datang jalan-jalan sini, aku sertakan kat bawah ni GPS koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 5.4122042907993935, 100.32812663505706

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...