Jom try minum kopi di Tepi Coffee Cafe, Sungai Petani Kedah

Tepi Coffee, Sungai Petani
Tepi Coffee, Sungai Petani

'Tepi Coffee' yang betul-betul tepi bangunan
'Tepi Coffee' yang betul-betul tepi bangunan๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…
Tepi Coffee yang terletak di Taman Seri Gedong, Sungai Petani, Kedah merupakan salah satu port peminat-peminat kopi terutamanya geng-geng pompuan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..Sebabnya majoritinya yang suka minum kopi hipster ni golongan-golongan tu ler๐Ÿ˜…... Kedudukan Tepi Coffee ni memang betul-betul di tepi hujung barisan bangunan lot kedai. Mungkin sebab tu la kot nama cafe ni adalah "Tepi Coffee"๐Ÿ˜Ž...Kawasan lepak pun agak luas dan selesa, tapi bukan dalam bangunan la..Bangunan diorang kecil je pun...
kopi basic dan kopi signature
kopi basic dan kopi signature
Aku try dua jenis kopi yang diorang ada dalam list menu diorang. Aku ambil basic coffee dan juga signature coffee. Basic dan signature ni common menu la..Setiap satunya ada lagi pecahan menu-menu yang lain. Menu yang aku ambil ni tak berapa nak clear sangat๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜....aku letak gak la menu tu macam dalam gambar di bawah ni...Harap korang dapat tengok la setiap menu tu๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡
list menu Tepi Coffee
list menu Tepi Coffee (maaf atas kesulitan kalau tak nampak๐Ÿ˜…)
Kepada peminat kopi, boleh la cari Tepi Coffee ni di Sungai Petani. Buka dari 10 pagi hingga 9 malam dan cuti pada hari Rabu. GPS koordinat dan google map adalah seperti dibawah.

GPS koordinat: 5°36'17.2"N 100°29'03.3"E atau 5.604780, 100.484257

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...