Makan tengahari di Restoran Simpang 9 Corner, Nibong Tebal

 

Restoran Simpang 9 Corner, Nibong Tebal
 Restoran Simpang 9 Corner, Nibong Tebal

Restoran Simpang 9 Corner, Nibong Tebal
 Restoran Simpang 9 Corner, Nibong Tebal
Kalau korang ada di Nibong Tebal, Pulau Pinang, aku rekomen korang makan tengahari di Restoran 9 Corner. Kena mai awai, lambat datang, banyak lauk yang habis. Di restoran ni menu wajib yang korang kena try adalah sotong king kong bakar dan ayam percik bakar. Memang padu!👍👍👍....

Selain sotong king kong bakar dan ayam percik bakar, ada juga ikan bakar dan juga 2-3 jenis gulai. 

pelbagai jenis masakan
pelbagai jenis masakan

sotong king kong bakar
sotong king kong bakar

ayam percik bakar
ayam percik bakar
Memang sedap makan tengahari di Restoran 9 Corner ni. Kawasan parking pun disediakan. Tempat makan pun ada banyak gak la. Tapi tengahari mungkin sesak sikit sebab waktu rehat untuk orang yang bekerja.
tempat makan yang luas dan selesa
tempat makan yang luas dan selesa

kawasan parking disediakan
kawasan parking disediakan
Kepada yang nak datang ke sini, cari lah di Nibong Tebal, Pulau Pinang, restoran tepi jalan jer. Kalau nak lagi senang, korang boleh je guna gps koordinat dan google map seperti di bawah:

GPS koordinat: 5°08'52.3"N 100°28'14.6"E atau 5.147871, 100.470711


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...