Sarapan pagi roti canai di kedai Jamal Roti Canai Duduk, Kulim Kedah

 

Jamal Roti Canai Duduk
Jamal Roti Canai Duduk

Jamal Roti Canai Duduk
Jamal Roti Canai Duduk
Jamal Roti Canai Duduk ni korang boleh cari di area Kelang Lama,Kulim. Dekat-dekat keadai jual buah. Kalau ke belakang sikit ada pasar awam. Peminat roti canai boleh la try makan roti canai di sini. Aku dengar diorang cakap sedap roti canai di Jamal Roti Canai Duduk ni. Jadi, aku pun tanpa segan silu, cari la tang mana si Jamal Roti Canai Duduk ni..

Dah jumpa kedai ni, tunggu apa lagi beb, order je la roti canai. Aku try makan roti tampal iaitu roti canai yang ditampal dengan telur.

roti canai tampal telur
roti canai tampal telur
Bagi aku oklah..sedap la gak..ramai orang sarapan di sini. Nak cari Jamal Roti Canai Duduk? Boleh rujuk GPS koordinat dan google map di bawah sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 5°23'19.4"N 100°33'58.8"E atau 5.388724, 100.566331

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...