Sahabat Cafe, Bertam Putra, Kepala Batas

 

Sahabat Cafe, Bertam Putra
Sahabat Cafe, Bertam Putra
Sahabat Cafe ni terletak di Bertam Putra, Kepala Batas Pulau Pinang. Aku pun first time datang sini. Tengok macam sempoi je, jadi aku pun nak try la jugak makan sini. Bagi aku ok la masakan diorang walaupun kedai nampak simple je..takda deko-deko bombastikšŸ˜„..

Aku just order nasi goreng ayam, paprik dan mee goreng je untuk makan malam aku masa tu...

nasi goreng ayam
nasi goreng ayam

mee goreng
mee goreng

paprik ayam
paprik ayam
GPS koordinat dan google map Sahabat Cafe ni adalah seperti di bawah:

GPS koordinat: 5°31'07.4"N 100°29'02.5"E atau 5.518716, 100.484021

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...