Jom makan Nasi Arab Kepala Batas - Original Nasi Kandar

 

Nasi Arab Kepala Batas - Original Nasi Kandar
Nasi Arab Kepala Batas - Original Nasi Kandar

Nasi Arab Kepala Batas - Original Nasi Kandar
Nasi Arab Kepala Batas - Original Nasi Kandar
Nasi Arab Kepala Batas ni bukan nasi arab ekπŸ˜…πŸ˜…...... Korang jangan tersilap plak... Sebenarnya ni restoran nasi kandar. Aku pun tak pasti kenapa diorang panggil nasi arab. Restoran ni aku pernah review dalam blog aku ni..boleh rujuk kat SINI posting yang lepas tu.... Masa dulu diorang buka meja tepi-tepi je...tapi sekarang diorang dah blok jalan tu untuk letak lebih banyak meja...tapi waktu malam jer la... Waktu siang diorang tak berniaga kat atas jalan. Siang hari, berniaga dalam kedai..
banyak gak la lauk nasi kandarnya....
banyak gak la lauk nasi kandarnya....
Kena beratur panjang gak la untuk sepinggan nasi pun...Tapi kalau korang dah kemaruk sangat nasi kandar, dua jam pun korang sanggupkanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... Kira sedap gak la nasi kandar di sini. Recommended untuk korang cuba.
nasi kandar ayam madu, telur masin, kuah kasi campur!
nasi kandar ayam madu, telur masin, kuah kasi campur!
Kalau korang nak datang Nasi Kandar Arab Kepala Batas ni, korang boleh cari landmark HongLeong Bank kat pekan Kepala Batas. Tapi kalau nak senang, korang guna jer GPS koordinat dan google map seperti dibawah:

GPS koordinat: 5°31'01.7"N 100°25'51.7"E atau 5.517147, 100.431038

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...