The Bakaw, Burger Premium Jalanan, Bertam Kepala Batas

Gerai The Bakaw, Burger Premium Jalanan
Gerai The Bakaw, Burger Premium Jalanan

Bukan Sebarangan Burger!
Bukan Sebarangan Burger!
The Bakaw ni terletak di Bertam Kepala Batas. Gerai diorang ni betul-betul di depan Restoran Bafana. The bakaw ni gerai jual burger jalanan tapi lain macam sikit dari yang biasa kita beli tu... Yang ni cam betul-betul eksklusif sebab ada kotak yang ada tulis The Bakaw, lagi best dekat setiap roti pun ada tulisan 'The Bakaw'. Ada 5 jenis menu burger je yang diorang jual. Antaranya adalah The Bakaw Classic, The Bakaw Single, The Bakaw Taken, The Bakaw Terrible, The Bakaw Happiness dan The Bakaw Say Cheese. 
Setiap Burger tu ada ingredientnya tersendiri. Tapi harga pun boleh tahan la jugak๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. Menu The Bakaw boleh tengok dalam gambar dibawah ni.
The Bakaw Menu
The Bakaw Menu
Aku try la beberapa jenis burger. Yang The Bakaw Say Cheese ni macam padu gak la.... cheese leleh dengan daging homemade lain macam ooooo bila makan. lagi satu nak habaq, daging yang diorang guna bukan biasa-biasa, daging homemade kot aku rasa. Semuanya daging lembu๐Ÿ„✅, ayam takdak nooo๐Ÿ”❌....
tudiaaa cheese leleh....
tudiaaa cheese leleh....

daging burger sedang dimasak
daging burger sedang dimasak

kotak dan roti siap ada tulisan "The Bakaw"
kotak dan roti siap ada tulisan "The Bakaw"

The Bakaw Say Cheese
The Bakaw Say Cheese
Rare kan gerai burger ni? Kalau korang rasa nak cuba makan gerai ni, mai la beli kat depa ni di Bertam Kepala Batas. GPS koordinat dan google map seperti di bawah.
GPS koordinat : 5°31'01.0"N 100°26'50.6"E atau 5.516940, 100.447392

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...