Makan masakan ala thai di Station Warung Kita, Tanjung Tokong, Pulau Pinang

 

Station Warung Kita, Tanjung Tokong
Station Warung Kita, Tanjung Tokong
Station Warung Kita ni terletak di Tanjung Tokong berhampiran dengan traffic light. Warung tepi jalan jer. Tapi nak parking tu hati-hati la sikit, sebab parking kat bahu jalan jer. Nak cari makanan yang style macam ni area Tanjung Tokong ni susah sikit nak jumpa. Aku singgah jap sini nak tapau(take away) makanan sebelum check in hotel. Asalnya nak foodpanda je dari hotel, tapi bila tengok dalam list foodpanda, banyak yang ragu-ragu status halal. Area sini kan banyak restoran non-muslim😩😩😩

Menu 1 - Station Warung Kita
 Menu 1 - Station Warung Kita

Menu 2 - Station Warung Kita
 Menu 2 - Station Warung Kita

Menu 3 - Station Warung Kita
 Menu 3 - Station Warung Kita
Gambar kat atas ni, menu-menu yang ada di warung ni. Masa aku datang ni dah nak dekat waktu maghrib. Aku rasa mungkin diaorang buka start dari petang hingga malam.
Kalau korang nak datang ke sini, aku sertakan gps koordinat dan google map sebagai rujukan korang.
GPS koordinat : 5.451089287088644, 100.30616491219861

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...