Makan Burger King, Restoran RnR Jejantas Sungai Buloh

Restoran Burger King, RnR Jejantas Sungai Buloh
Restoran Burger King, RnR Jejantas Sungai Buloh

sambil makan, sambil tengok trafik lebuhraya
sambil makan, sambil tengok trafik lebuhraya
Biasanya kalau aku naik lebuhraya utara selatan dan lalu di RnR Jejantas Sungai Buloh, pasti aku akan singgah di sini untuk solat. Lepas solat, cari makan ler.. ada banyak gak makanan di RnR ni. Ada yang dah pernah aku post dalam blog ni. Tapi kali ni aku nak post pulak pasal Burger King. Restoran burger King ni betul-betul di atas Jejantas yang menghubungkan RnR arah selatan dan arah utara. Apa yang best kat Burger King Restoran Jejantas ni, view yang rare sikit la.. Korang akan menikmati permandangan trafik lebuhraya sebab restoran ni betul-betul atas laluan lebuhraya utara selatan.
order makanan layan diri
order makanan layan diri

tempat makan yang luas dan selesa
tempat makan yang luas dan selesa
Sebabkan nama restoran ni Burger King, aku agak mesti burger diorang ni power sedap punya. Aku jarang nak masuk makan Burger King ni sebab tu tak berapa tau sangat menu di sini.
So, order la dalam dua bijik burger (2 set burger). Bagi aku sedap arrrr burger diorang....
Set Burger King
Set Burger King

mebeles arr burger ni
mebeles arr burger ni

makan sambil menikmati permandangan trafik lebuhraya
makan sambil menikmati permandangan trafik lebuhraya
gps Burger King Restoran Jejantas Sungai Buloh : 3.1885184081523104, 101.58650898534468

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...