Makan Kebab di restoran 99 Kebab, Seremban

 

Restoran 99 Kebab, Seremban
Restoran 99 Kebab, Seremban
Restoran 99 Kebab ni beralamat, Jalan Lavender Heights 2, Taman Lavender Heights, 70400 Seremban, Negeri Sembilan. Makanan di sini lebih kepada western food tapi makanan special tentunya lah kebab. Takan nama restoran kebab tapi jual benda lain kan... Restoran ni juga pernah di terjah oleh team Jalan-Jalan Cari Makan TV3... Kira pernah masuk TV la...
Jalan-Jalan Cari Makan TV3
Jalan-Jalan Cari Makan TV3
Jadinya bila aku dah masuk dalam restoran ni, wajib la kan nak kena order kebab, selain kebab aku try la gak chicken grill dan bolognese.
order style layan diri macam kat KFC
order style layan diri macam kat KFC

bolognese
bolognese

chicken grill
chicken grill

kebab daging
kebab daging
Menu-menu lain yang ada di restoran 99 Kebab ni, korang boleh tengok seperti di bawah... Minta maaf la ek, gambar senget benget sikit....
Menu 1 - 99 Kebab
Menu 1 - 99 Kebab

Menu 2 - 99 Kebab
Menu 2 - 99 Kebab

Menu 3 - 99 Kebab
Menu 3 - 99 Kebab

Menu 4 - 99 Kebab
Menu 4 - 99 Kebab
Air pulak aku pilih kopi ais dan blended strawberry.
kopi ais dan blended strawberry
kopi ais dan blended strawberry
Kalau korang rasa macam nak makan kebab, boleh la datang ke restoran 99 kebab ni yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Aku sertakan gps koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 2°42'44.8"N 102°00'08.0"E atau 2.712439, 102.002210

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...