Makan patin ori Termeloh di Cafe Gerobok Koi, Bertam Kepala Batas

 

Cafe Gerobok Koi
Cafe Gerobok Koi
Menu utama Cafe Gerobok Koi yang terletak di Bertam,Kepala Batas Pulau Pinang ni adalah masakan patin tempoyak. Ikan patin yang diorang guna ni memang di ambil direct dari Pahang, lebih spesifik ikan patin termeloh. Kalau korang nak beli ikan patin pun boleh, ada jual yang sejuk beku punya, tak ranjau ampa....
Menu utama cafe gerobok koi
Menu utama cafe gerobok koi
Jadi peminat masakan ikan patin ori dari termeloh, tak payah susah-susah nak pergi termeloh bagi yang duduk area kepala batas, cari saja di disini. Gps koordinat dan google map seperti di bawah;

GPS koordinat: 5°31'00.4"N 100°26'54.5"E atau 5.516777, 100.448480

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...