Nasi Kandar Beratur sebelah Masjid Kapitan Keling, Pulau Pinang

 

Nasi Kandar Beratur
Nasi Kandar Beratur

Nasi Kandar Beratur
Nasi Kandar Beratur
Nasi Kandar beratur ni terletak di sebelah Masjid Kapitan Keling, George Town, Penang. Nasi kandar ni aku dah pernah review dah posting yang lepas. Boleh tengok SINI. Ni kira kali kedua la aku datang ke sini. Biasa la kat penang ni, nak cari parking satu cabaran. Tapi aku bernasb baik dapat juga parking dekat dengan Nasi Kandar Beratur ni.
nasi kandar ayam goreng bendi rebus
nasi kandar ayam goreng bendi rebus

nasi kandar ayam goreng telur masin
nasi kandar ayam goreng telur masin

lauk nasi kandar
lauk nasi kandar
Tempat makan pun sempoi ja... diorang buka payung pasar malam ja dekat depan kedai. Semua pakat makan bawah payung pasar malam tu.. Kalau hujan, naya oooo😅😅😅

Nak mai sini? boleh rujuk gps koordinat dan google map seperti dibawah.

GPS koordinat: 5.416781659537668, 100.3375612539757

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...