Santai-santai minum kopi dan western food di Bricklin Cafe & Bar, Jalan Gurdwara, George Town, Pulau Pinang

 

Bricklin Cafe & Bar
Bricklin Cafe & Bar

Bricklin Cafe & Bar
Bricklin Cafe & Bar
Peminat kopi boleh la nak terjah di Bricklin Cafe & Bar ni yang terletak di Jalan Gurdwara, George Town, Pulau Pinang. Cafe ni buka dari jam 9 pagi hingga jam 7 malam pada setiap hari kecuali hari Selasa. Cafe ni cam sempoi ja.. sesuai la untuk santai-santai makan...kalau couple lagi la shaduuu...manis kopi, manis lagi bercinta😍😍😍💘....

Landmark bangunan ni kalau korang tak perasan, cuba cari 'HIN BUS DEPOT' macam dalam gambar di bawah ni. Cafe tu kat bangunan tu jer... Kalau dah jumpa, terus cari parking..

HIN BUS DEPOT
HIN BUS DEPOT
Ada banyak juga menu yang sempoi-sempoi yang korang boleh cuba. Aku disebabkan datang pun dah pukul 6 lebih, dah dekat nak tutup dah cafe ni, banyak makanan yang dan close order😭😭😭😭...

Jadi aku just layan iced latte, iced mocha, iced chocolate dan sepotong kek biscoff chocolate.

biscoff chocolate
biscoff chocolate

iced mocha
iced mocha

iced latte
iced latte

iced chocolate
iced chocolate

 Kalau korang nak tengok menu-menu lain yang ada di Bricklin Cafe & Bar ni, aku sempat la snap menu-menu tu untuk korang tengok. Ada banyak gak la menu tu.

 


 


 


 


 


 


 


 


Bahagian belakang Cafe ni juga ada tempat-tempat menarik yang ambik gambar. Ada view cantik dan boleh nampak bangunan komtar dari belakang📷📷📷.......

bahagian belakang Cafe
bahagian belakang Cafe

Jika korang nak datang ke sini, selain refer landmark yang aku dah explain kat atas, korang boleh juga guna jer gps koordinat dan google map seperti di bawah ni.

GPS koordianat: 5.412231283973725, 100.32813207049045

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...