Makan western food di Kafe KK92, Bertam Kepala Batas

Kafe KK92, Bertam Kepala Batas
Kafe KK92, Bertam Kepala Batas
Kafe KK92 ni sesuai la kepada peminat makanan barat a.k.a western food. Mungkin korang boleh jadikan Kafe KK92 ni sebagai salah satu restoran pilihan untuk makanan western food di area Kepala batas ni. Kafe KK92 buka setiap hari bermula jam 2 petang hingga 10malam dan tutup pada hari Ahad.
dalam Kafe KK92
dalam Kafe KK92

antara menu kopi di Kafe KK92
antara menu kopi di Kafe KK92
Selain western food, ofcoz la di sini wajib ada menu kopi, nama pun kafe kan... jadi peminat tegar kopi pun boleh terjah ke sini. Cuba la try rasa padu ke tak kopi di sini.. Hanya peminat kopi sebenar yang tahu menilai..hihi

Menu yang aku makan di Kafe KK92 ni, korang boleh tengok dalam gambar di bawah ni.

iced mocha
iced mocha

spaghetti bolognese
spaghetti bolognese

beef burger
beef burger

spaghetti risole
spaghetti risole

chicken parmigiana
chicken parmigiana
Kepada yang nak makan di Kafe KK92 ni, korang boleh cari di Bertam Kepala Batas, Pulau Pinang atau pun korang boleh je guna gps koordinat dan google map seperti di bawah ni.

GPS koordinat:5°31'01.9"N 100°26'55.1"E atau 5.517205, 100.448644

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...