Man Cucur Udang, Kelang Lama, Kulim

cucur udang digoreng panas-panas
cucur udang digoreng panas-panas

selain cucur udang, boleh tambah makanan yang lain
selain cucur udang, boleh tambah makanan yang lain
Kalau korang nak makan cucur udang yang sedap di Kulim, korang boleh cari di Kelang Lama. Korang cari gerai MAN CUCUR UDANG. Gerai ni terletak betul-betul di simpang traffic light. Landmark korang boleh cari masjid Al-Huda.

Cucur udang ni memang padu la nak habaq kat ampa, ditambah dengan kuah kacang yang sempoi, tak ranjau punya.. ampa boleh mai try makan. Nak bungkus pun boleh, nak makan di situ pun boleh.

ni simpang traffic light yang aku snap dari depan gerai Man Cucur Udang
ni simpang traffic light yang aku snap dari depan gerai Man Cucur Udang

ni gerai dia, kiri kanan ada orang jual ayam goreng dan laksa
ni gerai dia, kiri kanan ada orang jual ayam goreng dan laksa
Untuk lebih lanjut lokasi MAN CUCUR UDANG ni, boleh rujuk gps koordinat dan google map seperti di bawah:

GPS koordinat: 5°23'25.9"N 100°33'47.6"E atau 5.390513, 100.563221


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...