Sarapan pagi di Hotel Putra Regency,Kangar Perlis

Masa aku pergi jalan-jalan kat Perlis, aku duduk kat hotel ni..landmark hotel ni senang je, dekat dengan roundabot(bulatan) Kangar. Satu-satunya hotel yang ada breakfast kat kangar, aku rasa la....sebab yang lain semua hotel bajet..hotel bajet mana ada breakfast..Time aku datang sini, Perlis banjir...so pergerakan jalan-jalan aku agak terhad la jugak...jalan naik air almost everywhere...jalan depan hotel ni pun naik air..aku dok teragak-agak nak masuk, last-last tawakal je la.....
Hotel Putra Regency
Walaupun tak boleh jalan-jalan sangat, nasib baik la breakfast kat hotel ni sedap..hampir semua aku try makan...kawasan hall breakfast pun besar dan selesa..senang nak bergerak..
pilihan makanan buffet

Kawasan yang luas dan selesa
Gambar-gambar kat bawah ni antara makanan yang aku makan yang sempat aku snap...koey teow goreng dengan omlet memang terbaik..
Koey teow goreng

omlet

Salad

bubur nasi

Nasi lemak

telur separuh masak
Kalau korang plan nak datang sini, senang je nak cari kat dalam Kangar ni...korang pusing-pusing pasti korang akan jumpa punya....Walaubagaimanapun aku kasi gak la gps koordinat kalau nak pakai.....sekian terima kasih....wasalam

6°26'38.7"N 100°12'13.8"E
 Putra regency hotel

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...