Mee Rebus Pak Ngah di food court AEON BIG Seberang Jaya Pulau Pinang

Saja nak bagitau je Mee Rebus Pak Ngah Sungai Dua pun ada kat Aeon big ni...Yang Mee Rebus Pak Ngah yang kat Sungai Dua tu pun aku dah review...klik SINI kalau nak tengok yang kat Sungai Dua tu....
Mee Rebus Pak Ngah Sungai Dua di Food Court AEON BIG Seberang Jaya

Senarai menu dan harga
Aku order mee goreng dengan mee rebus...resepi dan rasa sama je aku rasa cam makan kat Sungai Dua tu...Bahan-bahan mentah yang digunakan diambil dari pengedar bumiputra yang halal..so boleh makan tanpa was-was..hihihihi...
Mee Goreng

Mee Rebus
Yang tak bestnya, aku order 2 gelas air suam kat kiosk yang jual air (bukan kat mee pak ngah ni), harga 2 gelas air suam tu RM1, maknanya segelas air suam 50sen.....perghhhhh
Air suam mahal (2 gelas seringgit)
5°23'20.2"N 100°24'32.7"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...