Jom pekena pulut durian di Awi Pulut Durian, Alor Setar Kedah

Memang terbaik bro...tapi masa aku datang sini, bukan musim durian, makanya tak dapat la nak rasa pulut durian tu...tapi apapun, supaya tidak menghampakan aku dan famili aku, kami pun try la order pulut mangga...perghh, terbaik lah...untuk pengetahuan korang, bukan pulut durian je yang ada kat sini, ada macam-macam lagi menu pulut ni cam dalam gambar kat bawah tu...cuma pulut durian, ikut musim la...kena korang datang waktu musim durian, memang rezeki korang la....
Awi Pulut Durian, Alor Setar Kedah

Senarai menu dah harga Awi Pulut Durian
Cam aku cakap tadi, aku try makan pulut mangga kat sini...aku siap order tapau aka bungkus nak makan kat hotel. Sedap beb...ni gambar yang aku snap pulut mangga tu....

Pulut mangga
Sebenarnya aku kali kedua cari Awi Pulut Durian ni....kali pertama cari tak jumpa-jumpa..puas pusing Alor Setar...orang yang review pasal ni tak bagi lokasi yang betul-betul dalam blog diorang, makanya kami pun sesat guna guideline yang diorang kasi dalam blog tu....Jadinya, bagi tidak menghampakan pembaca-pembaca blog ni, aku akan kasi lokasi yang betul-betul..Awi Pulut Durian ni agak tersorok sikit dari pandangan...terletak tengah-tengah antara banguan UNITAR dan ARKED MARA...sama ada korang cari gps UNITAR atau gps ARKED MARA pun boleh sampai kat sini....bagi nak mudahkan korang lagi....aku dah dapatkan gps yang akan terus bawa korang ke sini...aku selit sekali dengan google map....
Bangunan UNITAR

Bangunan ARKED MARA
 6°06'58.0"N 100°22'08.0"E 
Labeled as Awi pulut durian 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...