Kopitiam Ukir Mall, Alor Setar, Kedah.....paling meletop, tempat terbaik untuk sarapan pagi

Ni kopitiam yang paling besar yang aku pernah pergi...apa taknya...kopitiam ni sekali pandang dah macam tempat food court aka medan selera....macam-macam gerai makanan ada...tapi jangan tersilap, tempat ni ada lah kopitian bukan medan selera...

Kopitiam ukir mall, Alor setar Kedah

senarai harga minuman kopitiam ukir mall (maaf kualiti gambar kurang jelas)

kopitiam ukir mall pandangan sisi kiri



kopitiam ukir mall pandangan sisi kanan
Pandangan hadapan
Kopitiam ni gak ada sediakan galeri artis/nasjid/orang-orang besar yang berpengaruh/ ahli sukan dan lain-lain lagi selebriti yang singgah di sini...Diorang abadikan gambar-gambar tersebut dalam kopitiam ni...setiap selebriti yang datang pasti diorang akan ambil gambar dan tempek kat board galeri diorang....
gambar galeri 1

gambar galeri 2

gambar galeri 3
So, apa yang aku makan kat sini? tak boleh la nak makan semua....ambil sikit-sikit jer...yang sempat aku order adalah mee sup, cucur udang, pekga.....tu pun dah kenyang sangat..
mee sup

cucur udang

peknga
tempat ni bersebelahan dengan pekan rabu jer...senang korang nak cari.....Macam biasa, aku juga akan sertakan gps koordinat dan google map sebagai panduan korang...tempat yang baik untuk sarapan pagi

 6°07'21.3"N 100°22'14.5"E
Labeled as kopitiam ukir mall

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...