Apom Balik Station (crispy) dekat Night Market Batu Ferringhi, Pulau Pinang

Kalau penat jalan-jalan kat night market Batu Ferringhi ni, boleh singgah kejap kat Apom Balik Station ni..kena beratur untuk order, pas dah order, ambil nombor giliran...bila dah siap diorang akan panggil nombor kita tu....
beratur nak order apom balik

diorang panggil nombor kalau dah siap
Yang menariknya, apom balik ni bukan macam yang biasa-biasa yang selalu kita makan...ada banyak perisa yang ada kat sini..inti dalam apom balik tu berbeza-beza ikut selera yang kita nak..kat bawah ni korang boleh tengok gambar menu perisa apom balik yang ada kat sini....
Menu Apom Balik

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...