Suriani Nasi Kukus, Kota Bharu Kelantan

Suriani Nasi Kukus
Suriani Nasi Kukus

Suriani Nasi Kukus
Suriani Nasi Kukus
Di Kota Bharu ni, aku tercari-cari makanan untuk makan malam. Pusing punya pusing, last sekali terjumpa restoran Nasi kukus Suriani. Restoran Suriani Nasi Kukus ni terletak betul-betul bertentangan dengan hospital Kota Bahru. Restoran suriani juga berada dalam bangunan stadium. Kali ni aku beli bungkus jer..Sebab dah penat nak makan di kedai...nak check in hotel cepat-cepat sikit..nak rehat...Kami sebenarnya dari Kuala Terengganu...jauh perjalanan😴😴😴😴
pelbagai jenis masakan yang ada
pelbagai jenis masakan yang ada

kalau nak makan di kedai pun boleh
kalau nak makan di kedai pun boleh
Sekali tengok macam di nasi kandar plak Suriani Nsi Kukus ni😂😂...Tapi semua masakan Suriani Nasi Kukus ni sedap-sedap...Ayam goreng panas-panas...

Kepada sesiapa yang nak try Suriani Nasi Kukus ni, boleh la datang ke Kota Bharu. Aku juga sertakan untuk korang GPS koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan korang untuk ke sini.

GSP koordinat: 6°07'29.9"N 102°14'34.8"E atau 6.124975, 102.243010

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...