Makan western food di Restoran Leezo, Ayer Keroh, Melaka

Restoran Leezo, Ayer Keroh, Melaka
Restoran Leezo, Ayer Keroh, Melaka

Restoran Leezo, Ayer Keroh, Melaka
Restoran Leezo, Ayer Keroh, Melaka
Restoran Leezo ni terletak di Ayer Keroh, Melaka. Ada juga cawangan di satu dua di tempat lain. Leezo ni makanan diorang berkonsepkan makanan barat a.k.a western food. Yang di Ayer Keroh ni, restoran diorang dua tingkat. Tingkat atas untuk event yang dah booking.

Daripada review yang aku tengok dan dari menu Leezo ni, Burger diorang yang mesti korang cuba. Lain dari yang lain. Tengok macam padu ja. Tapi aku tak pilih burger, maybe next time try plak burger ni.

Premium Leezo Burger
Premium Leezo Burger

Spicy Korean Daebak Burger
Spicy Korean Daebak Burger
Selain burger yang padu di Leezo, di sini juga ada menu-menu lain western food yang boleh korang cuba. Semuanya sedap-sedap😋😋😋

Boleh tengok dalam menu seperti di bawah ni.

menu Leezo 1
menu Leezo 1

menu Leezo 2
menu Leezo 2

menu Leezo 3
menu Leezo 3
Apa yang aku makan di sini? Haaaa...aku order spaghetti cabonara, beefsteak, chicken chop fried rice (kampung), air milo dan tembikai.😘😘😘😘
air milo dan tembikai
air milo dan tembikai

spaghetti cabonara
spaghetti cabonara

chicken chop fried rice (kampung)
chicken chop fried rice (kampung)

beefsteak
beefsteak
Untuk yang nak makan santai-santai waktu petang or malam, aku rekomen la korang makan di Leezo ni. Sedap gak la..

Kepada yang nak datang ke Leezo, aku sertakan gps koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 2°16'11.8"N 102°16'53.9"E atau 2.269936, 102.281643


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...