Makan Char Koay Teow di Lan Corner Char Koay Teow, Bertam Indah Pulau Pinang

 

Lan Corner Char Koay Teow, Bertam Indah
Lan Corner Char Koay Teow, Bertam Indah
Salah satu port untuk makan char koay teow di area Kepala Batas dan Bertam, Pulau Pinang, korang boleh layan di Lan Corner Char Koay Teow yang terletak di Bertam Indah. Simple je kedai ni, macam ala-ala warung jer. Menu utama di sini char koay teow la. Tapi ada juga dua tiga menu yang lain seperti koay teow kerang dan char maggie...boleh tengok menu seperti dibawah ni....
Menu Lan Corner Char Koay Teow
 Menu Lan Corner Char Koay Teow
Aku order char koay teow biasa 2 pinggan, besar 1 pinggan dan sepinggan koay teow kerang. Nak telur mata kena tambah seringgit.
Char Koay Teow biasa
Char Koay Teow biasa

Char Koay Teow besar
Char Koay Teow besar

Koay Teow kerang
Koay Teow kerang
Kalau korang nak try char koay teow di Lan Corner ni, korang boleh cari di Bertam Indah atau pun korang guna je gps koordinat dan google map seperti di bawah ni.

GPS koordinat: 5°31'31.4"N 100°26'06.9"E atau 5.525383, 100.435250

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...