Restoran De Dapoor by Chef Megat, Parit Buntar, Perak

 

Restoran De Dapoor by Chef Megat
Restoran De Dapoor by Chef Megat

Restoran De Dapoor by Chef Megat
Restoran De Dapoor by Chef Megat
Sekarang ni aku pun tak pasti mana satu nama sebenar restoran ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚..Kejap Restoran De Dapoor, tengok masa nak scan mysejahtera, naik nama restoran intan plak. Bila tengok depan restoran tu, restoran & kafe menu warisan plak๐Ÿ˜…...Jadi hentam saja la labu..aku pun dah lapar ni..Bila Chef Megat confirm kan kalau dia baca posting ni๐Ÿ˜„..

Restoran ni terletak di Jalan Keli, Taman Kerian Permai, 34200 Parit Buntar, Perak. Makan kat sini lain macam sikit, jadi aku nak try la. Menu diorang macam gambar di bawah ni.

Menu De Dapoor by Chef Megat
Menu De Dapoor by Chef Megat
So aku nak try makan set nasi asam pedas ikan kembong, set nasi ayam warisan, Set nasi talapia goreng tiga rasa dan set nasi kukus ayam goreng berempah. Yang lain-lain tu lain kali aku try or kalau korang dah try boleh la bagitau rasanya macam mana๐Ÿ˜
nasi kukus ayam goreng berempah
nasi kukus ayam goreng berempah

set nasi ayam warisan
set nasi ayam warisan

asam pedas ikan kembong
asam pedas ikan kembong

set nasi asam pedas ikan kembong
set nasi asam pedas ikan kembong

Set nasi talapia goreng tiga rasa
Set nasi talapia goreng tiga rasa

talapia goreng tiga rasa
talapia goreng tiga rasa
Rasa pun ok la..sedap jugak..dengan tarikan menu yang rare sikit. lain dari yang lain menu diorang.

Kalau korang nak try makan di sini boleh cari di Parit Buntar, Perak. Aku sertakan untuk korang gps koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat : 5.117050796286369, 100.4845250540712





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...