Mee rebus/Mee udang Sungai Dua di Kiosk Bertam, Kepala Batas Pulau Pinang

Kalau nak makan mee udang ni, tempat terbaik adalah di Sungai Dua la..Tapi bagi orang Bertam Kepala Batas special sikit sebab tiba-tiba ada gerai jual mee udang di kiosk Bertam ni...yang menariknya, mee rebus/mee udang Sungai Dua!!!!  Aku tak pasti la yang ni cawangan diorang or apa-apalah..hahahahahaha..
Gerai Mee Udang di kiosk Bertam (paling hujung)

Mee rebus/mee udang Sungai Dua - kiosk 31
Selain mee rebus/mee udang, ada juga menu lain seperti nasi goreng, mee goreng koew teow goreng. Tapi yang paling orang nak cuba mee udang ler...so aku pun order la mee udang special dengan mee udang biasa....mee udang special banyak udang, kalau yang biasa ada udang sekor jer.
Mee udang Special

Mee udang biasa
Sedap la jugak...aku rekomen la tempat ni untuk korang nak try. GPS koordinat dan google map seperti di bawah.

5°31'03.5"N 100°26'53.6"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...