Restoran makanan pantai Timur Anggerik Desa Seberang Jaya kini berwajah baru

Aku pernah  buat posting pasal restoran ni..boleh check kat posting Anggerik Desa..Dulu restoran ni kecil je, sekarang dah besar dan lebih cantik. Sekarang diorang renovate dua kedai jadi satu kedai yang lebih luas dan selesa...Orang yang datang sentiasa penuh, sampai kena tunggu mejo kosong untuk nak makan.
Pandangan depan Restoran Anggerik Desa

lebih luas dan selesa

Pelbagai pilihan makanan
Untuk ke sini, gps koordinat dan google map aku dah share dalam posting ANGGERIK DESA yang lepas. Boleh tengok kat situ.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...