Restoran Rasa Sayang Cameron Highland

Ni satu lagi restoran yang aku terjah untuk makan malam di Tanah Rata Cameron Highland. Takde la order beria sangat kat sini, sebab aku just nak makan untuk alas perut je...cam aku dah story dalam post yang lepas, Cameron Highland ni jadi pekan mati bila malam menjelma hihihihihi..
Restoran Rasa Sayang Tanah Rata Cameron Highland
Ni antara makanan yang aku santap sentap malam tu..janji perut kenyang..hahahahahaha
Nasi goreng ayam goreng kunyit

mee goreng

tomyam

daging masak halia
Pada yang tengah memcari-cari lokasi nak makan malam kat mana pun tak tau, boleh la singgah sini..ikut gps yg aku bagi tu.......

gps koordinat: 4°28'21.5"N 101°22'49.4"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...