Makan tengahari Nasi Campur Pokok Nyok Bukit Mertajam

Makan tengahari di Nasi Campur Pokok Nyok di Bukit Mertajam feeling-feeling macam makan nasi kandar...kiranya nasi kandar melayu la ni...Banyak juga lauk kat sini...gulai pun sedap-sedap...Restoran ni guna bangunan baru, sebelum ni diorang berniaga dekat bangunan lama..
Nasi Campur Pokok Nyok

bahagian dalam Nasi Campur Pokok Nyok
Ok la aku rasa makan kat sini...sebagai alternatif korang yang ada dekat-dekat sini. Sebenarnya kawasan ni, banyak tempat-tempat menarik selain Nasi Campur Pokok Nyok ni. Ada antaranya aku dah review dalam blog aku ni...
Gambar kat bawah ni adalah santapan makan tengahari aku...bukan aku melantak dua-dua tu, satu pinggan lagi tu bini aku punya daaa....
Nasi campur ayam goreng, sayur kobis

Nasi campur ikan gulai, telur dadar
Bagi yang biasa lalu tempat ni, korang boleh cari kedai assesori kereta brothers...Nasi Campur Pokok Nyok ni bertentangan, seberang jalan dengan brothers...Bagi yang tak biasa dengan jalan kat kawasan ni, aku sertakan google map dan gps koordinat untuk memudahkan pencarian korang......

gps koordiant : 5°22'05.1"N 100°26'38.6"E

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...