Makan Shawarma di Gerai Yasmin Express, Jalan Pantai Cenang, Langkawi

Gerai Yasmin Express, Jalan Pantai Cenang, Langkawi
Gerai Yasmin Express, Jalan Pantai Cenang, Langkawi

Gerai Yasmin Express, Jalan Pantai Cenang, Langkawi
Gerai Yasmin Express, Jalan Pantai Cenang, Langkawi
Ada satu gerai di Jalan Pantai Cenang, Langkawi yang ada jual shawarma. Gerai ni namanya Yasmin Express. Tak luas sangat, tapi selesa la kalaun korang nak makan di sini. Ada juga 2-3 menu yang ada di Yasmin Express ni. Tapi aku pilih untuk nak try makan shawarma. Aku try dua jenis shawarma iaitu shawarma ayam dan juga shawarma daging cheese
shawarma in making
shawarma in making
Aku beli bungkus je....makan dalam kereta...hujan-hujan plak tu......
shawarma ayam
shawarma ayam

shawarma daging cheese
shawarma daging cheese
Kepada yang nak try makan shawarma ni, boleh la singgah di Jalan Pantai Cenang, Langkawi. Aku sertakan gps koordinat dan google map sebagai rujukan korang.

GPS koordinat: 6°17'25.1"N 99°43'40.1"E atau 6.290315, 99.727811

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...