Old Town White Coffee, Bandar Perda, Pulau Pinang

Old Town White Coffee, Bandar Perda, Pulau Pinang
Peminat-peminat Old Town Coffee, boleh la datang ke Bandar Perda, Pulau Pinang. Old Town White Coffe ni bukan kat sini je ada....merata-rata tempat ada. Cuma maksud aku, sapa-sapa yang ada di area bandar Perda ni, boleh la kalau nak datang. Makanan Old Town ni adalah style chinese food. Ada pelbagai menu gak la... Menu yang aku makan macam kat bawah ni.
BBQ Chicken Dry Egg Noodles

BBQ Chicken Egg Noodles Soup

plain soup

sotf Boiled Omega Eggs

white coffee

teh tarik
Kepada yang mencari Old Town White Coffee ni, aku sertakan gps koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan korang.
gps koordinat : 5°22'03.8"N 100°26'13.2"E atau 5.367729, 100.436994

1 comment:

  1. permisi min numpang share ya:)
    DEWAPK^^ agen judi terpercaya, ayo segera bergabungan dengan kami
    dicoba keberuntungan kalian bersama kami dengan memenangkan uang jutaan rupiah
    ditunggu apa lagi segera buka link kami ya :)
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...