Borong carpet di Nilai 3, Negeri Sembilan

Kilang Carpet Prima, Nilai 3, Negeri Sembilan
Dalam banyak-banyak kedai di Nilai 3 yang jual carpet ni, aku tertarik dengan Kilang Carpet Prima... Kilang ok! bukan kedai..... Tapi bukan la tempat kilang buat carpet, kat sini boleh beli dan sebenarnya adalah kedai jual carpet!... Paling besar ni di Negeri Sembilan, mungkin juga di Malaysia aku rasa... tersangat banyak pilihan carpet yang ada.
berlonggok-longgok carpet dalam ni...
Kalau korang masuk, jangan terkejut tengok carpet punya la banyak...sampai bertimbum-timbum macam bukit....bukit carpet. Wanita-wanita mesti rambang mata kalau nak pilih...last-last boleh keluar macam tu je sebab confius nak memilih....masalah jugak kan....hihihihi
meh pilih-pilih carpet.....
Kalau korang nak datang, kilang carpet prima ni terletak di Nilai 3, Negeri Sembilan, dan kalau korang tak pernah datang ke Nilai 3 ni, aku sertakan gps koordinat dan juga google map sebagai rujukan korang.
gps korrdinat : 2°51'07.7"N 101°48'25.4"E atau 2.852148, 101.807045

1 comment:

  1. permisi min numpang share ya:)
    DEWAPK^^ agen judi terpercaya, ayo segera bergabungan dengan kami
    dicoba keberuntungan kalian bersama kami dengan memenangkan uang jutaan rupiah
    ditunggu apa lagi segera buka link kami ya :)
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...