Makan nasi kandar di restoran nasi kandar Yasmeen, Sungai Petani

Restoran Nasi Kandar Yasmeen, Sungai Petani
Kepada pengemar nasi kandar yang berada di area Sungai Petani, Kedah, boleh la cuba makan di restoran nasi kandar yasmeen ni. Boleh cari Yasmeen nasi kandr ni di Bandar Amanjaya Sungai Petani.
Restoran yang agak luas dan selesa. Banyak juga pilihan makanan dan juga lauk pauk. Misi aku ke sini nak try nasi kandar diorang... yang lain tu lain hari la aku datang.... Aku cuba nasi kandar ayam madu dengna ayam ros. Agak pedas gak la..bendi rebus memang wajib kena ambil la...trendmark nasi kandar tu..
nasi kandar ayam ros

nasi kandar ayam madu
Antara lauk lain yang ada....semapat aku snap sikit je ni...ada lagi yang lain-lain....
lauk nasi kandar

lauk nasi kandar

ayam madu
Ok geng, kalau nak datang restoran nasi kandar yasmeen ni, boleh cari di Bandar Amanjaya Sungai Petani Kedah. Aku sertakan sekali di bawah ni gps koordinat dan google map sebagai rujukan dan panduan korang.
gps koordinat nasi kandar yasmeen : 5°40'26.6"N 100°30'29.9"E atau 5.674052, 100.508310

1 comment:

  1. permisi min numpang share ya:)
    DEWAPK^^ agen judi terpercaya, ayo segera bergabungan dengan kami
    dicoba keberuntungan kalian bersama kami dengan memenangkan uang jutaan rupiah
    ditunggu apa lagi segera buka link kami ya :)
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...