Makan malam di warung Buluh Kuning, Bagan Serai, Perak

Buluh Kuning, Bagan Serai, Perak

Menu di warung Buluh Kuning
Port makan yang sempoi di Bagan Serai yang korang kena terjah kalau korang berada di Bagan Serai ni adalah warung Buluh Kuning. Korang jangan main-main dengan Buluh Kuning ni ek.... Buluh Kuning ni pernah di terjah oleh team Jalan-Jalan Cari Makan TV3 tau!
Ada banyak menu-menu yang menarik di sini. Yang paling laku keras, char koay teow.... Tapi malam tu aku tak order pun char koay teow... sja nak try benda lain plak.
nasi goreng udang (udang banyak disebalik timbunan nasi tu)

mee goreng basah 
Sedap la bagi aku....Aku sebenarnya dah 2-3 kali dah makan di sini...cuma kali ni berkesempatan untuk masukkan dalam posting blog aku ni. Kepada yang nak datang sini, warung Buluh Kuning ni bertentangan dengan stesen bas Bagan Serai. Aku sertakan sekali gps koordinat dan google map sebagai panduan korang.
gps koordinat : 5°00'41.7"N 100°32'08.8"E atau 5.011572, 100.535772

1 comment:

  1. permisi min numpang share ya:)
    DEWAPK^^ agen judi terpercaya, ayo segera bergabungan dengan kami
    dicoba keberuntungan kalian bersama kami dengan memenangkan uang jutaan rupiah
    ditunggu apa lagi segera buka link kami ya :)
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...