Lan's Corrner Tanjung Bungah

Lan's Corrner Tanjung Bungah
Lan's Corrner Tanjung Bungah

Lan's Corrner Tanjung Bungah
Lan's Corrner Tanjung Bungah
Lan's Corner ni aku dah pernah review dalam blog aku ni dulu. Boleh tengok SINI. Ni aku datang lagi makan kat sini...alang-alang datang, review la sekali lagi... Makan kar sini memang sedap. Berbaloi datang dan makan.
menu set di Lan's Corner
menu set di Lan's Corner
Aku order set B, dalam set B tu ada siakap, sotong, lala, pari bakar, undang, kangkung/kailan... Harga set ni RM150... semua makanan sedap dan padu. Tapi ada satu je aku terkilan sikit, pari bakar diorang tak hantar. Aku pun lepas dah makan, balik hotel baru teringgal, pari bakar tak ada tadi😭😭😭😭... Aku lupa, orang kedai pun lupa(aku agak la)....
kailan ikan masin
kailan ikan masin

siakap tiga rasa
siakap tiga rasa

lala sambal
lala sambal

udang masak lemak
udang masak lemak

sotong goreng tepung
sotong goreng tepung
Untuk ke Lan's Corner di Tanjung Bungah, Pulau Pinang ni, korang boleh guna gps koordinat dan google map seperti di bawah.

GPS koordinat: 5°27'54.2"N 100°16'55.0"E atau 5.465065, 100.281937





 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...