OldTown White Coffee, Stesen Minyak BHP rnr Tapah

 Peminat Oldtown white coffee kalau singgah di rnr Tapah menghala ke KL, korang boleh la terjah restoran ni di stesen minyak BHP. Jangan cari dalam gerai dalam rnr tu..Oldtown white coffee ni terasing sikit dari gerai-gerai tu.

OldTown White Coffee, Stesen Minyak BHP rnr Tapah
OldTown White Coffee, Stesen Minyak BHP rnr Tapah

OldTown White Coffee
OldTown White Coffee
bagi peminat Oldtown white coffee ni, korang mesti dah  boleh bayangkan menu-menu di sini kan... menu sama saja dengan oldtown white coffee di tempat-tempat lain. Cuma aku nak share je la apa yang aku makan di oldtown white coffee yang ada di hentian rehat RNR Tapah ni.
air minum oldtown white coffee
air minum oldtown white coffee

gravy hor fun bowl
gravy hor fun bowl

soft boiled omega eggs on toast
soft boiled omega eggs on toast

chicken bites rice bowl
chicken bites rice bowl
makanan semua sedap-sedap. Restoran di sini kecil sikit la saiznya. Tak sesuai kalau untuk cater ramai customer. Tapi masa aku datang tu, takde orang... so selesa la nak makan.

Di mana OldTown White Coffee ni???? Cari ler di RNR Tapah menghala ke KL. Kot-kot korang terlajak masa kat highway nanti, aku kasi gps koordinat dan google map rnr Tapah ni.

GPS koordinat : 4°10'48.0"N 101°17'26.0"E atau 4.180002, 101.290550

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...