Kapitan Tanjung Tokong berdekatan dengan TESCO

Kapitan Tanjung Tokong
Kapitan Tanjung Tokong 

Cawangan Kapitan Tanjong Tokong ni bertentangan dengan pasaranya TESCO. Kapitan ni, macam-macam makan ada. Nasi makan nasi kandar ada, nak makan roti nan pun ada. nasi briyani dan sebagainya.
Kapitan ni buka 24 jam. Masa aku datang ni pun dalam malam. Jadi aku just makan roti cheese naan dan set tandoori ayam saja.
set tandoori ayam
set tandoori ayam

cheese naan
cheese naan

cheese naan
cheese naan
Roti naan kapitan ni sedap arr... korang boleh try la kalau datang Kapitan ni. Selain tu korang boleh try menu-menu lain yang ada di sini seperti dalam menu di bawah.
menu kapitan
menu kapitan

menu kapitan
menu kapitan
Jika nak datang ke sini, cari saja tesco Tanjong Tokong. Kapitan ni ada di area Tesco. Bukan dalam Tesco tau.. tapi bertentangan dengan Tesco. Juga boleh je guna terus gps koordinat dan google map.
GPS koordinat : 5°27'29.4"N 100°18'35.8"E atau 5.458167, 100.309955


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...