Makan malam di Dsampan Restoran, Batu Uban Pulau Pinang

 Nak makan malam jenis masakan thai, yang goreng-goreng, ada tom yam di Pulau Pinang  terutama di sebelah pulau, salah satu restoran yang menyediakan makanan tersebut, korang boleh datang ke Restoran Dsampan yang terletak di Batu Uban. Di sini ada juga restoran lain yang korang boleh juga try. Antaranya Nurul Ikan Bakar, Idrus Ikan Bakar.

Dsampan Restoran, Batu Uban
Dsampan Restoran, Batu Uban
Korang boleh pilih makanan secara set yang ada ikan tiga rasa, sayur, sotong goreng tepung, tomyam dan lain-lain. Atau korang boleh jer pilih secara ala cart. Berikut adalah menu-menu yang terdapat di restoran Dsampan.
menu restoran Dsampan
menu restoran Dsampan

menu set Dsampan
menu set Dsampan
Aku try Set A. Menu set A ni yang aku makan macam kat bawah ni.
siakap tiga rasa
siakap tiga rasa

sayur
sayur

telur dadar
telur dadar

tomyam
tomyam

sotong goreng tepung
sotong goreng tepung
Bagi yang nak memcuba makan di restoran Dsampan ni, bolehlah cari di Batu Uban, Pulau Pinang atau korang boleh ikut jer gps koordinat dan google map seperti dibawah.

GPS koordinat : 5°21'16.8"N 100°18'44.5"E atau 5.354679, 100.312357


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...